Profhilo pomlađivanje kože

Profhilo je preparat koji ističemo iz kategorija skinboostera jer osim učinka intenzivne hidratacije ima i lifting učinak.

profhilo tretman

Sadrži ne umreženu hijaluronsku kiselinu u koncentraciji od 64 mg /2 ml koja osigurava hidrataciju te istovremeno potiče tonus i zateže kožu. Svojom jedinstvenom koncentracijom hijalurona potiče fibroblaste na sintezu kolagena i elastina te adipocite na sintezu masti, a koža postaje zaglađena uz prirodan i svjež izgled.

Prirodnom integracijom u okolno tkivo nakon apliciranja u 5 lifting točaka svake polovice lica ( BAP - Bio aesthetic points) koža se bioremodelira. Tretman se izvodi u dva posjeta u razmaku od 1 mjesec, a dalje održavanje ovisno o statusu kože, no preporučeno je ponoviti zahvate jednom godišnje. Postupak je bezbolan zbog sporog ubrizgavanja i korištenja topičke anestezije.

Kućna njega kao nastavak profesionalne njege u ordinaciji. Vrhunska kozmetika koja uz neinvazivne estetske zahvate osigurava ljepotu i zdravlje kože te produžava učinak kemijskog pilinga, skinboostera hijalurona, botulinski tretmania ili lasera.

Zo skin kozmetika

Plaćanje karticama i na rate

Sigurnost OnLine plaćanja