Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri vraćaju mladenačku svježinu i izgled

Hijaluronski fileri najčešće se koriste za popunjavanje bora na licu i vratu, za lifting lica, podizanje i popunjavanje jagodica kao i za hidrataciju i ispravljanje neravnina na koži cijelog lica.

Kako izgleda tretman hijaluronskim filerima?

Uz pomoć male igle i injekcije, hijaluronska kiselina se injektira u kožu u cilju izravnavanja bora lica, prije svega bora oko usana (nazolabijalnih bora), opuštenih uglova usana ili za popunjavanje ožiljaka. Sama procedura ubrizgavanja hijalurona nije ugodna, zbog čega se primjenjuje lokalna anestezija kojom se bol prilikom intervencije eliminira, a procedura se lako podnosi.

Osim toga hijaluronskim filerima možemo nadomjestiti nedostajući volumen u usnama, obrazima, bradi ili čeljusti.

Sama procedura ubrizgavanja hijalurona nije bolna jer se primjenjuje lokalna anestezija čime se bol eliminira.

Riječ je o dermalnim punjačima na bazi hijaluronske kiseline koji vraćaju izgubljeni volumen, konturiraju lice te ispunjavaju bore. Mehanizam djelovanja hijalurona je navlačenje vode u regiju u koju se injicira te time osiguravanju hidrataciju, volumiziranje te dodatno djeluju na fibroblaste koji proizvode kolagen. Apliciranje hijaluronskih filera je neinvazivan medicinski postupak koji zahtjeva znanje i umijeće. U našoj ordinaciji radimo samo s renomiranim proizvođačima kao što su Teoxan i Revanesse. Postupak apliciranja je bezbolan, za neke regije kao što su usne koristi se topička anestezija. U svakom fileru postoji anestetik što injciranje čini ugodnijim. Zahvat se izvodi iglom ili kanilom što određuje liječnik. Postupak od pregleda do korekcije traje otprilike jedan sat ( pregled, fotografiranje, anestezija, apliciranje, fotografiranje). Trajnost filera je individualna i ovisi o niz čimbenika , no većina filera traje do godinu dana. Ne zahtjevaju oporavak što znači da se neposredno nakon možete vratiti dnevnim aktivnostima. Područja koja se mogu tretirati su obrazi, usne, linija čeljusti, nazolabijalne bore, podočnjaci.

Priprema za zahvat

Morate biti zdravi, bez bilo kakvog stomatološkog zahvata u posljednja dva tjedna. Ukoliko ste skloni Herpes virusnim infekcijama prilikom zakazivanja termina potrebno je navesti radi eventualne profilakse.

Nakon zahvata

Ne trenirati 24 sata, solarij, sunčanje i sauna 7 dana. Mogući hematomi iščezavaju kroz par dana.

Kućna njega kao nastavak profesionalne njege u ordinaciji. Vrhunska kozmetika koja uz neinvazivne estetske zahvate osigurava ljepotu i zdravlje kože te produžava učinak kemijskog pilinga, skinboostera hijalurona, terapija protiv boraa ili lasera.

Izvod iz cjenika

Hijaluronski fileri Kartica / Gotovina
Teoxane, Revanesse (1 ml) 295,00 eur
Rest y lane (1 ml) 330,00 eur
Teoxane RHA kiss (0,7 ml) 250,00 eur
Kompletan cjenik

Plaćanje karticama i na rate

Sigurnost OnLine plaćanja